Inhaltsbereich

Albania/Shqip

Integration

Që prej 1 nëntor 2006 është në Komunen e Neunkirchen një subjekt “qe promovon integrimin”. Qëllimi është, nga të gjithë aktorët e Bashkis, qytetarëve të huaj t`ju tregojn menyra me të thjeshta dhe më të mira për tu hyr më leht në qarqet kulturore gjermane. Partneri juaj ne qeshtjen e “integrimit” eshte Zotriu Željko Ćudina. Ju e gjeni Zotriu Željko Ćudina ne Rathaus Neunkirchen, Oberer Markt 16 (kati 4, numri dhomes 418). Kontakti telefonik është nën ketë numer 06821/202-418. Përmes e-mailit menyra elektronike e arriteni Përgjegjësin për Integracion integration(at)neunkirchen.de

 

zurück


Rechter Inhaltsbereich